Zprávička do nebe

Zprávička do nebe

Anotace: ...

Můj drahý dědečku,
do nebe,
posílám Ti malou zprávičku.

Škoda, že mnoho let
jsi po smrti a
svého pravnoučka,
nepoznal nikdy.

Po Tobě zdědil lásku ke králikům a
k jejich chovu.
Vím,že kdybys žil,
mnoho zkušeností a
rad,předal bys mu.

Pyšný bys byl,
určitě nan',
že si je tak,
zamiloval.

Věřím milý dědečku,
že tam z vrchu se na Jiříka díváš,
držíš pěsti a
hrdý jsi,
že takového chovatele,
v rodině máš.
Autor EM EM, 25.05.2011
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Veselý Drak, nikoolkaaa, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dívá se jistě.Hezké.

01.06.2011 00:31:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí