Jiný způsob smrti

Jiný způsob smrti

Anotace: Co chlapec spatřil před vchodem do katedrály

Sbírka: Katedrála života a smrti

Chlapec prchá
kolem strnulé sochy z pískovce
pryč,
ven,
jinam.

Opět se však zastavuje
u vchodu do katedrály života a smrti.
Zděšen,
pozoruje scénu před ním,
nasvícenou úplňkem.

Z vlhké hlíny se noří končetiny,
lidské hlavy a celá těla.
Je to vůbec možné?
Prázdná díra tam,
kde srdce se nacházet má.
Krví potřísněná ústa,
shnilé maso visí z kostí.

Mrtví vstávají!

To, co kdysi odpočívalo v pokoji,
teď cítí život.
To, co spalo pod hlínou,
teď chodí po zemi.

Nové slzy stékají po tvářích ubohého studenta.
Hledal útočiště a nalezl peklo na zemi.
Autor Stříbrné srdce, 16.06.2011
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty budeš asi nějákej satanista,nebo antikrist vid. Jo je to docela dobrý,určitě prokletě zvláštní,ale at to není dlouhý jak minule,potom to ztrácí tu jiskru.

16.06.2011 15:42:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí