Padnout v černý den

Padnout v černý den

Anotace: Co se událo v nitru srdce studenta...

Sbírka: Katedrála života a smrti

Však nejsou jeho dny sečteny.
Proč plakat a sedět,
když může vstát a naposledy
o svůj život bojovat?

Možná je sám, možná je slabý,
ale života si váží.

Tak proč padnout v černý den?

Ne.
Dnes ještě není konec všech dní!

V srdci studenta se vzedmula poslední vlna
odporu proti smrti
a vyrazil proti nemrtvým
v poslední velké bitvě.

Knihami švihal kolem sebe
a bojoval.

Ne.
Dnes není jeho černý den.
Autor Stříbrné srdce, 17.06.2011
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Autor se prostě vzepřel proti smrti,zabojoval a ještě žije.

17.06.2011 16:29:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí