Prosila jsem...

Prosila jsem...

Anotace: ...tak zní mé díky

Prosila jsem vítr
aby mi pomohl
odvát všechnu zlobu
a on mi zašeptal
bude to tak
bude to tak
bude to tak
jen se nadechni
úúúíííí

S každým výdechem
mi bylo lehčeji
u srdce a na jazyku
neslyšné díkůvzdání
tobě vděčím
za tvou pomoc
za mou prosbu
zapálím svíčku

Prosila jsem duby
aby mi pomohly
získat zpět mou sílu
a ony mi zašeptaly
bude to tak
bude to tak
bude to tak
jen se dotkni nás

S každým pohlazením
jsem byla silnější
čelit všem překážkám
při tanci životem
vám duby vděčím
za vaši pomoc
za dotek ruky
obětuji víno

Žádala jsem bohy
aby mě poctili
svou věčnou přítomností
a oni přijali
dávám vám dary
to pro vás tančím
za zvuku harfy
jen poslouchejte
...

Tak zní mé díky
Autor Kristine Clary-Aldringen, 02.07.2011
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, Danger, Emma, Šepot ve větru, CULIKATÁ, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tady konečně vidím tu vílu :-) která hledá víru v sebe sama.

24.07.2011 08:46:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí