Věřím

Věřím

Anotace: Vyznání

Sbírka: Pády a vstanutí

Věřím, že Bůh mě má rád,
věřím, že nenechá mě stát
na cestě, která vede do záhuby,
na cestě, kde otevřené huby
jen tlučou prázdnou slámu.

Věřím, že můj život dojde naplnění,
věřím, že bude to, co zatím není,
doufat smím v lásku, viru, naději,
doufat a milovat, to snad ještě raději
než jen stát a nedělat nic.

Věřím, že Bůh mi vládne s milostí,
věřím, že Ráj je plný radostí,
chci plnit vůli Jeho každý den,
chci jít jen za Ním, dokud nebude naplněn
můj život tady na Zemi.

Věřím, že Bůh mě jednou pozve,
věřím, že moje srdce se mu ozve,
a půjdu za Ním s úsměvem v tváři,
a půjdu rychle, ať jsem v Jeho záři,
která mne celou zahalí.

Věřím, protože věřit chci a věřit se i dá,
věřím, že moje víra není zbytečná.
Věřím, věřím, věřím ....
Autor honorka, 08.07.2011
Přečteno 494x
Tipy 4
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí