Nesourodé

Nesourodé

Anotace: Několik krátkých různorodých básní.

Sbírka: Výkřiky fantazie

Bůh to je naděje
že jednou bude líp
pravda však ukáže
že smrt je jenom smrt
-
Co stojí před námi
to nikdo nevidí
ale vzpomínka
ta srdce pohladí
-
Kvetoucí lekníny
probouzí krásu
tak jako naděje
probouzí spásu
-
těžko říct
kdo může
modlit se
a přesto držet se
boha
kajícníka
Autor periarmos, 22.07.2011
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, toho si vážím.

31.07.2011 13:08:00 | periarmos

i když řečeno jednoduše,je v tom hloubka myšlenky

22.07.2011 20:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí