Rituál

Rituál

Anotace: 15/7/2011 toulání nocí s druidem, hledání keltského oppida v nadcházejícím úplňku...

V předvečer úplňku
jsme zapálili zelenou svíčku
a vnímali přítomnost bohů...

Hledali jsme staré předky
dávno zapomenuté kelty
Slyšela jsem zdáli jejich hlasy
jak tiše šumí s listy do větru

Scházela mi síla je nalézt

Bohové nemám většího přání
než toto setkání
jednoho dne se snad vyplní
touha porozumět řeči druidů

V předvečer úplňku
uhasínal plamen svíčky
aby se zase rozhořel

Nechť je vaše vůle blahosklonná
vaše přítomnost shovívavá
a já vás budu ctít
jak jen to dovedu

Najdu v sobě vůli hledat

Mezi staletými duby
stopy prastarých keltů
budou stále ukazovat cestu
věčnosti přírody v koloběhu života
Autor Kristine Clary-Aldringen, 24.07.2011
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Vlk v rouše, Weylin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím..

26.07.2011 17:28:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí