Víra a Buh

Víra a Buh

Anotace: tohle vyznání o Bohu píši pro moji lásku

Každý máme lásko Boha
v sobě
a nezáleží na tom
v jaké době.
Nezáleží na tom,
k jaké církvi patří Tvuj svět,
však ve svém srdíčku pěstuj
nádherný květ.
Květ plny víry,
která Ti dá plno síly.
Květ odpuštění,
vždyt nad tohle kouzlo není.
Květ plný pokory,
která přenese i ty nejsilnější hory.
Srdíčko moje milovaný...
víra v nás dva,
nás odlepí ode dna.
Sáhli jsme si oba,
kam nejhlouběji to šlo...
ted je už před námi,
jen LÁSKA
a SVĚTLO.
Autor Štěstěnka, 03.08.2011
Přečteno 435x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Antares, Anne Leyyd, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šlápli jsme si na dno a ani pak jsem Tě neodvrhl.ST.

18.08.2011 18:21:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Pěkná báseň, líbí se mi :) ST!

05.08.2011 14:19:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí