Povídej si se mnou

Povídej si se mnou

Anotace: ?

Bože povídej si se mnou
třeba o vesmíru
řekni zda-li není chybou
stále hledat víru

kdy pravda v lež se mění
a co znamená věčnost
kdy nepodléhat chtění
a kdy stačí vděčnost

bože povídej si se mnou
o významu tvého slova
někdy nemohu s ním hnout
a je to pořád znova

kde jsi můj pane
a kdy tě uvidím
a co je nám všem dané
a co vidíš u lidí
Autor Akyš, 11.08.2011
Přečteno 723x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, tato22, lapi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,hluboké...

14.08.2011 14:42:00 | Lillian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí