Adona

Adona

Anotace: d

na trůnu osudů sedí
pln láskyplné vůle
v tichu setrvává
pohne se snad

setne hlavy chromým kráčejícím růžovými sady
a přitom
ulici smějící se černě nechá být

stíná hlavy snícím
druhou rukou
přetěžký kvas rozlévá kolem
je cítit šupinami
a starou gumou
spáleniště čistější než chrám

hroutí se obzory vzdušné
plnovous času cuchá se a tuchne

polibkem svým
dodá naději
anebo ji vezme
pryč
mečem planoucím
Autor Krapet, 28.08.2011
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utkané velmi silnou emoci.

21.06.2022 06:52:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí