Sen

Sen

Anotace: Máte rádi sny?Já ano, obzvlášť, když se plní:-)

Jak letoun toužím se jednou vznést
a letět oblakům vstříc.
Letět si po nebi, jak velký pták
letět si po nebi a být k tobě o kousek blíž.

Být k tobě o kousek blíž
necítit zemskou tíž.
Jak peříčko lehká bych byla
a jen letoun bych řídila.
Stále bych letěla a potkávala se s obláčky
lidé z té výšky by byli tak malí
jako hračky.

Letěla bych tou nekonečnou dálavou
a ty bys mě jen viděl.
Vidíš mě i tu na zemi
byl bys se mnou i v tom nebi...
to vím.

Mraky bych měla nad hlavou
však jen v křesle sedím a takto sním.
I když letoun neřídím jsi se mnou na každý den.
Já dobře to vím jsi se mnou...
Autor M3rryMarta Valenová, 06.09.2011
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Mapaf, Mbonita, Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí