Křest

Křest

Anotace: Nezapomenutelný zážitek...

Beránkovo roucho bělostné jak sníh
dnes toužebně oblékáš.
Trochu chvěješ se z té chvíle napětí
však je to radost, láskou naplněné štěstí.

Znovu se narodíš čistý, čistá jak lilie
dotkneš se plně se vším, co máš Ježíše
se vším, co máš a co mu chceš dát.

I když ho nevidíš, On vedle Tebe bude stát
Ježíš má každého rád.

Bude Ti věrným ochráncem
u svého Otce obhájcem.
Obhájcem před soudem Tvým
i Ty mu buď věrný, věrná
a chtěj být stále s ním.

Andělé a celá nebesa se radují
pro Tebe, pro věřící lid na zemi.
Vždyť i pro Tebe Ježíš zemřel, zemřel na kříži.
Autor M3rryMarta Valenová, 16.09.2011
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí