Janovo zjevení

Janovo zjevení

Anotace: Ve jménu otce i syna i ducha svatého.

Vyčisti si hlavu, pročisti svý srdce,
nohy přibij k zemi, k nebi zvedni ruce.

Pomodli se k bohu, sepni k sobě dlaně,
teď zažiješ věci do teď nepoznané.

Raděj se dál neptej co se ještě stane,
sedm nádob hněvu, teď si pleskly dlaně.

Bůh a ďábel jsou teď jedna ruka,
teď zažiješ z hůry velký boží muka.

Sedm polnic, sedm pečetí,
veškerý žití na zemi rázem zpečetí.

Armageddon, číslo bestie,
jenom čistá duše přežije.

6 6 6 deset rohů, sedm hlav,
bible mluví jasně. Tak se radši ztrať.

Z útrob země vylezou satanovy zrůdy,
a tak radši doufám že jsou to jen bludy.

Že byl Honza sfetovanej a že hulil trávu,
pro pár veršů v bibli i pro větší slávu.

Amen.
Autor ZENITZERO666, 29.09.2011
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je hustý.

29.09.2011 22:12:00 | Jezolík Hemikarín-úblabánský krucierta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí