Hledám

Hledám

Anotace: a nenacházím...

Sama...

Nikde ani kapka.
Žízním!
Proč jsi mně opustil?!

Žízním po lásce,
po naději,
která se mně dotkne
duhovými křídly
a vrátí mi klid a jistotu.

Jistotu, že jsi,
miluješ mně,
odpouštíš mi
a provázíš mně
kamkoli jdu.

Najednou jsi zmizel.
V mém životě zůstala propast.
Neproniknutelná tma,
která mi naplnila srdce beznadějí.
Křičím, prosím, pláču, doufám
a Ty nepřicházíš.

Jak dlouho ještě?
Autor m-i-n-e-a, 12.03.2006
Přečteno 685x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neplač a nečekej. Dvakrát do stejné řeky nevstupuj, stojí to za ...

12.03.2006 23:51:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí