O snu všemohoucích

O snu všemohoucích

Anotace: Trocha náboženství..:-))

Zdálo se mi nedávno
Jak krajem lidským putuji
Však má Božská existence
pochopit to nelze
zašeptala mi
udělej s tím něco
lidé se seskupují
a ty si v nebi sedíš
a objímá tě chlad
pak řekl jsem si
proboha
co za svět jsem to vytvořil
když všude pouze hladomor
špína a krev jest
když lidé mlátí zvířata
když sami sebe týrají
a když duchovní problémy
jen pro sebe si nechají
pak jsem se ze snu probudil
a zjistil strašnou věc
zjistil jsem hrůznou okolnost
jak opravdu to jest
a když jsem pravdu pochopil
jak reálný byl sen
teď zachrání to jediné-
to konec světa jen
Autor Ammazonic, 08.01.2005
Přečteno 785x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí