Inkvizice

Inkvizice

Anotace: Je Buoh?

Dřevená police hotelu,
probije hranice kostelu.
Smrkovým parfémem bludiště,
stehuje do hlavy kluziště.

Sněhové vánice pracují,
stopaři člověka varují.
Jeskyně probouzí medvědy,
koleje nabízí posedy.

Přijít na útesy bouřící,
objevit košíky hroutící.
Domeček slámy a brány,
přivolá ze světa vrány.

Kvílení usychá hromadně,
krucifix sežehne pořádně.
úsměvy za věcným kamenem,
netvoři s žádným ramenem.
Autor mamaruta, 14.07.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí