Osviť mě

Osviť mě

Anotace: Je to znovu o naději.O tom, co bych chtěl aby v mém životě bylo. A já mám naději, že to tak bude!

Pronikni, praménku léčivý
paprsku světla
jen na chvíli
aspoň tak mne ozáři
ať na líci, na tváři
úsměv se rozzáří

ach, jsi nádherný
má duše po tobě prahne
chce s tebou být
chvíle dlouhé
napořád

ozáříš mne ?
budeme někdy spolu ?
dočkám se dne ?
ano, doufám stále
někdy více, jindy méně
osviť do země vsazené sémě
ať klíčí
a nechť půda úrodná je
už křičí
nový život začíná..
Autor Šantir, 10.08.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí