Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Mé básně jsou většinou "z šuplíku", proto neodrážejí to, kde se právě nacházím, jak se právě teď mám. Tato je napsaná asi před 4-mi lety.

Když srdce tvrdé je
když tvář se nesměje
když zbývá ti beznaděj
tak na paměti měj...

že ať už jsi jaký jsi
kůže černé či bílé
příjde ta smrti chvíle
není pak pomoci...

ale je jiná smrt ještě
nemyslím to, že nebudeš
tam pokoj nikdy nenajdeš
jenom kapky hořícího deště.
Autor Šantir, 17.08.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké!!!a na konci ty "kapky hořícího deště"..krásné,opravdu.

03.09.2006 15:12:00 | Erixa

možná obyčejný jak píšeš ale mě se to líbí.-)

19.08.2006 15:48:00 | Brenda Monique

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí