Možná

Možná

Anotace: Třeba, možná, snad, nikdo neví, ale bylo by to krásné.

Osmdesát procent vody
trochu tkáně, trocha kostí
v zemské hroudě nesvobody
- tady naši duši hostí

Letět po vesmíru touží
plynout si po hvězdné dráze
- tělo zatím šlape louží

Zatím žijem - na tom dosti
proud života nemá břehy
ať jsme vzdělanci či prostí

Až se s tělem rozloučíme
vznesem se nad zemskou tíž
možná volní zamíříme
k slunci, k hvězdám, k Bohu blíž
Autor koloušek, 02.09.2006
Přečteno 473x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná zamáváme světu
nakrátko,
jen na pár chvil...
a pak uslyšíme větu:
"Snaž se, abys zase ŽIL.."

možná, snad, kdo ví...

:o)

03.09.2006 12:56:00 | Cecilka

Moc děkuji za komentář Cecilko.

15.06.2013 21:14:29 | koloušek

Koloušek a Cecilka po letech:)

15.06.2013 21:16:11 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí