První večeře

První večeře

Anotace: "Poslední večeře" byla těsně před Ježíšovým zatčením a ukřižováním, nás čeká ještě "První večeře" v Jeho blískosti, kterou vyhlížíme s vírou a nadějí ...

Příjdeme před Tebe a padnem tváří k zemi
Nesnesem Tvoji blízkost a Tvůj jas
Jen skrze oběť Tvou můžeme sedět u Tvých nohou
Než vyzveš nás, abychom zasedli za Tvůj stůl
Pak dáš nám bílé roucho, prané v Tvojí krvi
Dostanem kamének bílý se jménem, které znáš jen Ty
Zasednem ke stolu a Ty nás budeš hostit
Svým tělem, které je opravdu pokrm a
Budeme pít Tvou krev, co v pravdě je nápojem…
Autor Hannazka, 22.09.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude to tak.. už se těším. Na něj.

26.10.2006 23:21:00 | Kapika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí