Poděkování Bohu

Poděkování Bohu

Anotace: Prosté poděkování.

Poděkování Bohu
===================

Bože,já přece vím,že jsi všude.
Ve mě,ve všech,na zemi i v nebi,
neexistuje místo,kde tě neni.
Děkuji za lásku tvou,
za život zde,
s tebou je vše možné,
vše s láskou jde.
Ty jsi můj přítel,život můj,
já věřím Ti,dál při mě stůj.
Když věřím v tebe,též věřím v sebe,
tam kam jdu,jdou i kroky tvé,
s Tebou,s láskou v srdci je vše nádherné.
Dáváš mi vše co potřebuji,
já přijímám a moc děkuji.
Učíš mě překonat i strach,
já s láskou v srdci křičím na poplach.
Své srdce zburcuji plamenem,
tou silou lásky my všichni ten strach zaženem.
Díky Ti za to,že jsi,že jsem já,
volám a zpívám radostné "ALELUJá.
Autor JEIDY, 04.10.2006
Přečteno 2103x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je dobré věřit v něco víc než v sebe :) ...
...pěkné ...

04.10.2006 07:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí