Otázky

Otázky

Anotace: Prostě otázky.

Otázky
==========

Kolik je na světě cest?
Kterou se mám dát?
Že dva krát tři je šest,
to netřeba se učit,to bych měla znát.

Však kterou cestou jít?
Na to se teď vás ptám,
či stačí jenom být?
Povězte andělé,já poslouchám.

Co dobře je a co je zle?
Vždyť každý jiný názor má.
Jak nahoře a jak dole?
Nebo se to jak vejce vejci podobá?

Že s láskou v srdci zvládnu vše,
to přece všechno znám
i přesto se dál ptám,
je lepší pásek než-li šle?
Kterou cestou se dát mám?

Je lepší den a nebo noc?
Vždyť oboje své kouzlo má.
Je snazší oddat se či míti moc?
Kdo na to odpověď mi dá?

Nezbývá,než-li s láskou jít
a všem kolem ji dát,
tak zatim budu prostě žít,
než odpověď budu znát.
Zatím chtěla bych se smát
a úsměv kolem rozdávat a lidem ruce podávat
a někdy se i oddávat,
jak říkám- chci se smát,
vždyť vím že život mě má rád.
Autor JEIDY, 09.10.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)
Tak vysaď rozum, vždyť to umíš,
pak podvědomí porozumíš
a to ti stopro vědět dá,
která cesta je ta vhodná...
(a neřeš pásek nebo kšandy...
vezmi si sukni hodnou Dámy... :o)))

11.10.2006 14:56:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí