Snu očistci

Snu očistci

Anotace: ... noční putování

Všechny strachy z nočních stínů
zaženeme za zdi splínů.
Pohled oknem do zahrady,
bolí všechny, co jsme tady.
Mostem strachů, cesta těžká,
první úkol, druhá stezka.
Ztrouchnivělá dřeva, zrezivělá I-čka,
úzké dveře, propast temná,
co dotýká se mého víčka.
Z nebe visí lesk těch rybích šupin zlatých,
zachránit život nebo život ztratit?
Co životem je a co smrtí zdá se?
Přemýšlím, hloubám, strach mě svírá,
co skrývá v sobě temná díra?
Autor Inge, 27.10.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí