Živote !

Živote !

Anotace: V roce 2004. Bylo to tak a už není, někdy vidím světlo denní.

Živote, živote !
že tě nechci ?
jo, nechci
a zabiju tě !

co mám dělat ?
když mi vše kazí
nenávist a pohrdání

živote ty, Bože
jsi život
a já bych tě zabil
kdyby to jen šlo...

nenávidím tě
pohrdám tebou
nechci s tebou být
a zárověň tě prosím
o pomoc

pomoz !
a já za zády držím nůž
nestojím o tvou pomoc
stojím, ale po mém
pomoz mi prosím
i proti mé vůli...
Autor Šantir, 10.11.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:ó( je mi to líto...

16.11.2006 13:56:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí