Raní vjem i pocit

Raní vjem i pocit

Anotace: Text vznikl z jedné raní meditace v deštivém dni.

Raní vjem i pocit

S úsměvem i radostí raní slunce vítám,
co na tom, že přes mraky jej nevídám?

Mé vědomí mi říká, je na místě kde být má,
z této vědomosti si Boha má radost vyvěrá.

Krásný je Bůh, vesmír dokonalý...
Všechny ty světy v astrální cestě jsme překonali.

Když posel Boha na mé úsilí mne do jejich říše energií vzal,
a já neměl ten lidský pocit, že bych se Boha bál.

Vždyť je to Světlo i Láska, ta hybná síla,
né však pouze k člověku... Je to v Boha víra.

V Boha víra jako víra v sebe samého,
Přivítáním raního slunce, vydávám se konat něco ušlechtilého.
Autor RešHeNúnHe, 17.11.2006
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojetí, pocit a vjem bez dalších slov a rozumu :)

18.11.2006 21:55:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí