Ve jménu lásky

Ve jménu lásky

Anotace: Tato je stará asi rok a dva měsíce.

Ve jménu lásky
jsi chlapče zabíjel
zabil jsi i svou duši
myslel sis, že se to sluší

ale já, chlapče
jsem zemřel i za tebe
mám tě rád
pojď domů, do nebe

a já ti dám
co jsem ti zaslíbil
já přímost rád mám
velice jsem si oblíbil

každého člověka
červíčku neboj se !
jen věř !
láska se ničeho neleká

já jsem pramenem
živé vody
podepřu tě svým ramenem
překonáš se mnou svody

jen se mně drž, človíčku
vše jsem připravil
opatruj mé slovo
licitátor už zvedá paličku

poprvé, podruhé, potřetí
převelice se raduji z toho
že ses navrátil
zlomil jsem nad tebou prokletí.
Autor Šantir, 19.11.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ehmm...troufalé, snad drzé, ale smím se zeptat...éé jak je tomu dlouho, co ses znovu narodil?

20.11.2006 12:04:00 | Monikáč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí