A to jsem si myslel...

A to jsem si myslel...

Anotace: Není tady ani zmínka o Bohu, ale kdybych si nemyslel, že je, nikdy bych tohle nenapsal.

Co si zaslouží
ten
kdo láskou pohrdá ?

ano, já to jsem
sytím se pokrytectví ovocem

nechci, nechci mít rád
ale potřebuji mít rád

nevěřím nikomu
vše je lživé
proto
že já lžu

a to jsem si myslel
že jsem nejlepší...
Autor Šantir, 20.11.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí