Děkuji a taky ne.

Děkuji a taky ne.

Anotace: 2004

Děkuji Bože za to
co jsi mi dal
nevím jistě
jestli ty jsi to dal

však dary to dobré jsou
svoboda k věcem dvěma
svoboda od věcí dvou

stále mi však něco brání
stále s tebou nechci být
dej, ať se mé srdce sklání
nauč mne se pokořit

nikdy Bože, nikdy
nikdy k tobě nepříjdu
jestliže je tohle na mě
spásy nikdy nedojdu

ale prosím tě jak
za ty věci
v kterých jsi mi pomohl
nestál jsem moc o ně sice
přesto dals mi svobodu

a proto tě Bože prosím
vysvoboď mne z nelásky
z pohrdání, v němž si hovím
z nenávisti, z přetvářky

teď tě Bože znovu prosím
začni žít i v srdci mém
přestože tě nechci, prosím
obdaruj mne zázrakem !
Autor Šantir, 11.12.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak mě bolí když vidím bolest,
je horší než všechny nemoci.
V rukou držím živou vodu
a ptám se: smím Ti pomoci?

Nadechni se levadulového žití
sic touhu po štěstí nenasytí...

Mám Tě ráda a jsem s Tebou...

11.12.2006 19:34:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí