Jsi ...

Jsi ...

Anotace: -

.....................................
.....................................
 

Vidím Tvou tvář
v každém lidském pohledu
Jako by člověk po Tobě stále toužil
Den a noc
V každé vteřině svého bytí
Hledající Tvůj obraz
V korunách šumících stromů
Pod kterými v ůsměvu děti jsi
Stále přítomný v té beztarostnosti
Štěstí kterému nic nechybí
Jen pocit Tvé věčné přítomnosti ...

 

 

Vidím Tě v kusu starého dřeva
Ve váze s mnoha barevnými květinami
Kdy muž vyznává ženě lásku
Tvými slovy a zvony
Které tuší ...

 

Že jsi stále zde a na blízku  ...

 

 

Náš Pane ...
Autor kavec, 04.12.2011
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí