Změna rádců W&W

Změna rádců W&W

Anotace: -

Vážení a milí,

právě v této chvíli

a možná i trochu dříve

zjistila jsem, že záda Blanky jsou křivé.

Proto, jako součást Mohamedánské víry

rozhodli jsme se zaplnit 3 díry

a to nejprve na samém vrcholu.

Za "islám", mohu-li tak říci,

povstanou tito bojovníci:

EMAD JUDAH, STRÁŽCE PYRAMIDY V UTAJENÍ

A DO TŘETICE INGRID PASTUSZKOVÁ, jež zanechává snění

a raděj bude rovně stát a za lepší SVĚT bojovat.

Jelikož jsem ještě trochu naivní,

přeřazuji Mgr. Blanku Kowolowskou z rádců do zrádců a za ní

mám mužskou náhradu,

bude mi jistit záda ze zadu,

kvete jak LÍPA, ale strom to není,

jeho jméno zůstane v utajení!!!

 

A taky z nových informací plyne, že za KŘESŤANSKÝ SVĚT

bude Mgr. Jerzy Mazur, ofm novou píseň pět, jež věřím, že rozkvete jak květ.

 

Protože víra v jediného Boha nás pojí i ŽIDY,

vzala jsem bílou tabuli a na ni původní strážce JUDE napsal své jméno i bez křídy.
Autor Inge, 08.12.2011
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí