Poznání v cestě všemi živly "principu"

Poznání v cestě všemi živly "principu"

Anotace: nevim co k tomu rici... nic treba neni, zadna obhajoba... nic treba neni

První i poslední záchvěve mého nitra,
smrt i znovuzrození, bytí i jsoucnost jsou jitra.
To vyjití raního slunce je závoj evoluce...
Evoluce, to vývoj zkušenostmi mírně i prudce.

Jako nádech i výdech v kombinaci život drží,
jako pružina co vlastností svou na vlivy pruží.
I pozdravy lidí, co znají se a neznají,
ti také lásku v pravdě bez předsudku poznají.

Řkouce: "Je krásné, že jsi, jaký jsi.",
a jedinný Bůh jím skutečně JE... Ve všem jsoucí.
Je to pozdravením v dechu a všem tom já,
co sobě samému odevzdává, co Stvořitel si s láskou dá.

Jedno JÁ je já všech, nejen lidí stvořených,
ne všechna já jsou pravdou jedinného JÁ o všemocných.
Řkouce: "Ni slovo, ni zvuk, ni hmota, ni barva nepovídá, co láskou doopravdy je...
Je mnohem víc než v lidech pocit stejně jako život bytí, jež sobě samému do všeho radost věnuje.".
Autor RešHeNúnHe, 31.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí