O vzniku Světa

O vzniku Světa

Anotace: Podobnost s realitou je čistě náhodná.

Ulice Bludice, co začíná a nekončí
Hluchý mim protistranám tlumočí
Musí, strach přejít je silnější, než dar řeči
Všichni pozorují, jak zebru šaman léčí

Přecházela přes cestu, na víkendovou propustku
Nikdy víc už neudělá tak fatální blbůstku
Otisklá v asfaltu jak duše bez těla
Do Nebíčka první třídou letěla

Zaříkávadla, masti a rituální tance
Léčitel samouk v kožichu kance
Masíruje silnici, jak prostituka z Koreji
Horlivě, od krve prsty ho příšerně bolejí

Mé dílo je u konce, přistupte blíž
Sílou magie já vyřešil tu potíž
Teď vaším králem se po zásluze stanu
Bezpečno přejít je na druhou stranu

Tak vznikla spojnice Pekla a Nebe
Kde Země orbituje kolem zebří mršiny
Jest vyřešen problém Počátku příčiny
Vládcem je onen hrdina, s chodci civilizaci tvořící
S anděly a ďábelskými nohsledy se pářící
Autor Serja, 14.01.2012
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí