Temná minuta

Temná minuta

Anotace: Královno mého srdce, podávám Ti svoje ruce a Ty mě táhneš na tenký led

Královno mého srdce

Podávám Ti svoje ruce

A Ty mě táhneš na tenký led

Hasnou světla, vzdaluje se břeh

 

Královno mého srdce

Tvé hebké ruce hřejí jako svíce

A lány žlutých růží kvetou dál

Na strunách kytar, vítr tiše hrál

 

V Temné minutě zní poločas rozpadu

Strach o Tebe mám, odcházím pozadu

V Temné minutě vím, proč víno nechce zrát

Jak rád Tě mám, to dávno musíš znát

 

Naše obzory stále zastřené jsou

Na rozhraní světů naše kroky jdou

Až hvězdná noc vejde tiše mezi nás

Oslepnu v zajetí všech Tvých krás

A dlaní Tvých boků dotknu se

Jsme jako déšť, co k řekám,vrátí se

 

V Temné minutě zní poločas rozpadu

Strach o Tebe mám,odcházím pozadu

  V Temné minutě vím, proč víno nechce zrát

Jak rád Tě mám, to dávno musíš znát

 

(inspirovánou hudbou písně Jezebel od Depeche Mode)

 

 

 

Autor Hanuš, 04.03.2012
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí