Nositel světa

Nositel světa

Anotace: a neb, jak to onehdá doopravdy bylo-nebylo, ale spíš bilo... že by do očí?... :D a sakra :o)) ...s doslovem o Řecku na konci, který je však absolutně mimo mísu. Cháááchááááá :D ;D .D

**************************************
**********************************
Jsem nositel světla*************
nositelem stínů,
jsem nositel ohně vzduch
rodných hrud i klínů.

Nesu co snesu
více neunesu,
říkají mi Atlas
občas Zemí třesu.

Vzívám její mocné síly
vzívám vlny tsunami
jícen zkázy duní ve mě
schován mezi vlnami.**********
********************************
Tíha světa slunce zář**********
slanej pot rozžírá tvář,
oceán omýlá břehy
útesy skal písek pláž.

Už jsem jí pln vyčerpání
do tý hvězdy vrhnout chtěl,
teď se okolo ní točí
a na mě Bůch zapoměl.

Odpočívám na věčnosti
na pokraji vesmíru,
zbyla jenom legenda
na zažloutlym papyru***********
**********************************
**************************************

A Olympští bohové?
Na ty zanevřel i čas.
Staré dobré doby v Řecku
odvál vítr - vzal je Ďas :O)
Autor ZENITZERO666, 14.03.2012
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: Roger, Ružka, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ha, tohle se mi líbilo.

11.06.2012 03:43:49 | Roger

Hezká básnička.Rozhodně si zaslouží víc pozornosti.

01.06.2012 14:33:28 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí