Křížem krážem

Křížem krážem

Anotace: Křížem je tajemství (důkladně), slzy (do hloubky), krev (všemi směry).

Robotický den bez vlastní vůle,
tváříš se mírně ustrnule.
Povel, příkaz a splnit úkol,
nehledět na nic, co je vůkol.

Robot jsem já, jsem stroj, jenž cítí
a občas kleje, že jsme v řiti.
Vesmírná Odysea hraje,
nevlastním nic, jen hudba má je.

Neznáš tu tíhu, neznáš krásu,
tak raděj mlčíš, držíš basu.
Mozek a srdce, duše v lasu,
oprav ty chyby, pásek zasuň.
Autor Inge, 02.04.2012
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokola...kolem pasu...

03.04.2012 00:18:04 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí