1:15

1:15

Anotace: ...

Můžeš porazit nepřítele
tisíce nepřátel
ne však když si jím sám
když hlasy v hlavě křičí jméno tvé
když myšlenky drásavé
běží hlavou
a bez útichu
ničí vše co je tvé
co je ti svaté
co duši tvou probouzí
co padnout tě nenechá
co z bahna života bezvládné tvé tělo zvedá
co silu leje do žil
jež již síla opustila
a to všechno teď nejsi ty
jenom duchové
kruté hlasy
potiché
a přesto tak hlasité
že tvé vlastní já
ať křičí ať řve či snad sténá
je dávno
naděje ztracená
za hlasy pohřbená
bolest nás zná
bolest neutichá
je tu a bude tu
když svit v srdci zhasíná
kdysi snad trpět jsem chtěl
však bolest mě zlomila
a teď vím že byl jsem
bláznem, zbabělcem.
Autor periarmos, 14.05.2012
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí