Němý anděl

Němý anděl

Anotace: bezvěrectví

 

Odlétli z kostelních cimbuří,
údery perutí plynou v dál,
ve světě, kde spolu soupeří,
chrám lidí zborcený - žhnul a plál.

 

Kůr v prachu, u srdce zamrazí,
přec dřív v chóru libě pěl,
v popelu anděl cel od sazí,
vzdych a žalem oněměl.

 

Slýchá tón šepotu zoufalý,
víra v nouzi je jen klam,
bezvěrcův obličej zsinalý,
- anděli proč umírám?

 

Autor VE, 28.05.2012
Přečteno 547x
Tipy 7
Poslední tipující: Eči, Annie the wolf, Danger, Anjesis, robbiP, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná bez naděje:-(

15.07.2012 15:42:33 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí