nikdy nejsi v životě sám

nikdy nejsi v životě sám

Anotace: vztah k Bohu

nikdy nejsi v životě sám
protože život do vínku byl ti Bohem dán

jsi člověk, který byl stvořen do krásy
k podobě Boží stvořen jsi

a proto nejsi nikdy sám
protože anděl strážný byl Ti dán

byl dán Bohem každému stvoření
aby zde na zemi mohlo překonat soužení

které každý člověk zde na zemi má
když životem svým klopýtá

proto nebuď smutný, zklamaný
když život uvádí tě do hany

z důvodu, že nechceš jako jiní být
a dobru zlem se postavit

že lásku v srdci od stvořitele máš
a rád jí kolem sebe rozdáváš

proto věř, že přijde den
kdy v náruči stvořitele spočineš
kdy s anděli budeš na nebeském chóru zpívat rád

protože nebudeš už žádné problémy znát
protože budeš stále mlád a a mlád a nebudeš již nikdy stár
protože budeš jenom zdráv a zdráv a s anděli se stále smát
protože kolem tebe bude Boží lid,který přinese do tvého srdce mír a klid

za to přec stojí boj víry nan zemi žít
a život věčný na konci svého bytí zřít
Autor jiří slunce, 30.05.2012
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: někdojiný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí