Struna

Struna

Anotace: Báseň (možná) o čekání na nemoc.

Černý bodák nad mou hrudí,
jeho ocel příliš studí
a visí jen na struně,
jež zapřáhnuta za koně,
čeká na své jezdce…

Žádná zbraň ni vědění
nezastaví to spřežení.
Jen můj zrak sleduje tu strunu (a říká)
Jak dlouho, Pane, já ještě budu?
A on ve své milosti mlčí…
Autor pešu, 06.06.2012
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, frugoš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí