Patření

Patření

Anotace: Chci patřit jen Tobě

Chci patřit jen Tobě,
vezmi si, co je Tvoje,
mám Tebe,
víc nepotřebuji.

Chci patřit jen na Tebe,
zjevuj se mi,
v tvém lesku
vše bledne a mizí.

Zůstávej u mě dlouho
ať je moje prázdnota
a pustina světa
Tebou vyplněna.

Dotýkej se mě
i tam, kde nikdo nesmí.
Otvírám ti svoje rány,
uzdrav, co je třeba.

Syť mě svojí láskou,
tolik po tobě hladovím.
Nejsladším pokrmem
jsi Ty
Autor nena, 14.06.2012
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Patření..přenádherný novotvar

14.06.2012 20:53:01 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí