Jsi

Jsi

Anotace: Jsi moje

Jsi moje světlo v šeru nejistoty
Jsi moje teplo v chladu všednosti
Jsi moje vláha ve vyprahlé samotě
Jsi můj oheň v doutnající upachtěnosti
Jsi moje pohlazení v drsné výkonnosti
Jsi moje čekání v chvatu povinností
Jsi moje ticho v hluku světa
Jsi moje poušť v nenasytné požitkovosti
Jsi krása v dětských očích
Jsi vůně květů růže

Jsi moje naděje
na život mezi otazníky
Autor nena, 15.06.2012
Přečteno 588x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Lexisa, Písnička...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JE:)

15.06.2012 19:47:27 | Písnička...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí