Bože ty jsi má radost a spása

Bože ty jsi má radost a spása

Anotace: Bože ty jsi má radost a spása a moje srdce při setkání s Tebou jásá

Bože ty jsi má radost a spása
a
moje srdce při setkání s Tebou jásá
protože cítí tvojí lásky dech
který
mne jednou přenese až na druhý břeh
tam kde adělé žijí
a
všichni tvorové zde z řeky tvé lásky pijí

a mají poznání tvé velké lásky,
která zahání všem tvorům ve vesmíru vrásky

a to lásky , která i život zde na zemi změní
protože mít rád druhé to už nebude jen snění
ani žádné poblouznění

ale stav ,který přinese nám do života jistotu ,
že dobro a cit zde na zemi bude mít svou hodnotu
a

budeme zde odlesk krásy nebeského ráje mít
který i ostatní budou jednou chtít

nebudou si jej kupovat a brát
ale budou muset svoje srdce z lásky druhým lidem dát
a nebát se i pro jejich záchranu i mřít
protože satan je chtěl na své straně mít

a proto i já vám své srdce dám
protože poznal jsem že ho od Boha jako dar mám
Autor jiří slunce, 15.06.2012
Přečteno 746x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí