ELOHA, Michael, Malachim a slunce

ELOHA, Michael, Malachim a slunce

Anotace: Sefirota Tif´eret kabalistického stromu života a její přívlastky s energiemi.

Medituji o bytostech andělských síly harmonie,
ta meditace zní mi v duši jako synfonie.
Harmonie v duši, to z Boha krása,
kdo harmonií žije, tomu srdce jásá.

Přes první vjemy probouzím svou imaginaci,
bytosti z řádu Malachimů ve žlutém paláci.
Každý anděl harmonie, je součástí vyšší bytosti,
jíž archanděl Michael je... Je tou vyšší bytostí.

Skrze čakru srdce vnímám energii Malachimů,
z přívlastku Boha Eloha nenacházím stínů.
Osvobozen z tmavé noci sluncem svitu,
to bytosti z Michaele mají ve slunci úkrytu.

V meditaci napojen na sluneční energii,
v nádherné harmonii svůj život žiji.
Vnímám při tom vůni skvostnou z jasmínu,
a to vše mne podněcuje k oddanosti k velkému dílu.
Autor RešHeNúnHe, 10.01.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Matko dobro Czestochowska..

10.01.2007 21:16:00 | Soliska

=o)

10.01.2007 14:14:00 | Najlin

To je vskutku zaujímavé :o)

10.01.2007 13:37:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí