v životě nejsi nikdy sám

v životě nejsi nikdy sám

Anotace: v životě nejsi nikdy sám, ale bude tě to něco stát .....

v životě nejsi nikdy sám
když máš odvahu své srdce
v oběť pro druhé dát

tak jako Ježíš,který své probodené srdce
za Tvůj život dal
a na kříži nevinný stál
a celý svět se mu tehdy smál

pak ale došlo k tomu co nikdo nečekal
že odpoledne z opony v chrámě zbyl jen cár
a všude nastala černá tma
a tíseň padla na každého kdo tam stál
protože každý pochopil, že zde byl ukřižován král


a Ty
když stojíš v úctě pod křížem
kde trpěl ten co má tě rád
a svůj život byl ochoten za tvůj dát
s úctou by jsi měl tuto jeho obět brát
protože život věčný Ti byl touto obětí dán

Ty sám ,
ale musíš také být ochoten něco ve svém životě
za tento dar dát
a to když by jsi se měl svého já se vzdát

nemusíš ale trpět a zlého se bát
protože tvůj anděl bude při Tobě stát
tam kam tvoje kroky se budou brát

proto s úctou hleď na kříž,který svobodu ti dá
a nikdo se Ti pro Tvoji víru už nebude nikdy smát
Autor jiří slunce, 18.08.2012
Přečteno 539x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí