Podivná

Podivná

Anotace: -- oni jsou prázdní On zas přetéká Z čeho jsem zrozená...? Stvořil nás k lásce...

--

oni jsou prázdní
On zas přetéká
Z čeho jsem zrozená...?
Stvořil nás k lásce
jež je tak vzdálená...

Kyrie eleison

Srdce mi kolísá
mezi kamenem a mořem
má duše sténá
radostí či hořem...?

Kyrie eleison

Co je to láska a jak jí můžu mít?
Láska je podivná a dá se jenom být...

Kyrie, Adonai

--

Autor chicacheca, 12.09.2012
Přečteno 452x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí