Padlí andělé

Padlí andělé

Anotace: Touha po nebi.

Jsme svědomím světa,

jsme padlými anděly již léta.

Víme, co chceme,

jednou potkáme naše nebe.

Už je toho dost,

neboť každým úsilím přicházíme o nevinnost.

Svá srdce na trh neseme,

a tak bránu 5. dimenze pojmeme,

DOUFEJME!
Autor XaYa, 22.10.2012
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí