ZÁZRAKY !?

ZÁZRAKY !?

Anotace: Můj názor (po letitém zkoumání). Patří také k životu, třeba jako pohádky.

Žijeme v prohlubujícím se stavu
stále rafinovanějších podvodů

Výsledek letité „práce“
zvané také meditace:
Na sklonku života již víme
že mnohé se už nedovíme

Aspoň varuji vás - také každé dítko
mezi zázrakem a lží je snad rovnítko

Co vyzkoušel jsem na vlastním těle
Platí že „Vůle tvá tě uzdravuje!“

Nevěř taky všemu
kdo ti co řekne
ať tě to neleká

Cesta k pravdě
bývá dost trnitá
Často i daleká
Autor RU 82, 03.11.2012
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí