O předsudcích a rozepřích

O předsudcích a rozepřích

Anotace: ... Kdo věří v Dobro ze všech věřících i nevěřících? ... Kdo je Lásky a Dobra skutečným nepřítelem? ...

I malá rozepře nahrává skutečnému nepříteli.
Kdo je nepřítelem Alláha, je i mým nepřítelem.
Svět DOBRA musí být stmelen.
Jít hrstka proti davu šílenců,
kteří vyznávají zlo a z něho žijí,
je jako vložit ruku do košíku plného zmijí.
Já chci, ať dobří žijí!
Je mi jedno, jak kdo nazývá Boha,
ale důležité je, jak ho ctí a jak mu věří.
Ten pak dobře střeží
a taky umí dobře bojovat za Hospodina.
Ode dneška se maže stará vina,
protože i malá rozepře nahrává nepříteli
a pro boj se zlem musíme být celí.
Sever, východ, západ, jih.
Kdo radil Vám, ten ode dneška ztich.
A moje tichá slova - uslyšíte znova
z jiných úst - mám nařízený dlouhý půst.
Autor Inge, 06.11.2012
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepřátel se nelekejme...

08.11.2012 11:45:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí