Wiara T.M.A.

Wiara T.M.A.

Anotace: ...

Křídla orlí, jestřábí či káněte
snad to nespletu, on to nesplete!
Lotos bílý - měří síly.

Pyramida chrání plášť
a zlato nesluší se krást,
to patří mumii,
jež sfinga chrání.
Kdo poví ji:
"Je konec obléhání!"?

Končí létající drak.
Je to tak!

Prolínání kultur je přínosem,
naivní taky jsem,
ale rovněž pragmatická, racionální.
Zelené a hnědé oči zlobu odhání.

Věřím ve správnou volbu.
Torbu, zrní, pluh, orbu.
Slitování, ale též i potrestání!
Autor Inge, 06.11.2012
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není trestu bez viny...

08.11.2012 11:46:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí