Předvánoční zamyšlení

Předvánoční zamyšlení

Anotace: ...zastavení, těžké není...

Hledím tu sám,
uprostřed davu
a zírám na tu nádheru.
Sepjaté ruce mám,
v tichosti rozjímám,
a je mi smutno, věru.

Ve skrytu duše ptám se však,
co uzří můj vnitřní zrak,
co oči mé však nevidí,
když lidé vráží do lidí.

Otázky tanou,
když padá hvězda,
Která dává naději.
Odpověď danou,
vždy dostanou,
tak proč ji lidé nechtějí?

Očím hlava zapovídá,
přestože často ruce spíná,
proč nevidět ten boží plán.
Vždyť v lásce není nikdo sám.
Autor Trash75, 12.11.2012
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí